ΑΕΛ: «Τόσα έχουμε πληρώσει στην «Γηπεδο Λάρισας»»

0
104

Μισό εκατομμύριο ευρώ είναι το ποσό που έχει καταβληθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ στη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», εταιρία του Κώστα Πηλαδάκη στην οποία ανήκει το AEL FC ARENA.

Ο σύλλογος της Λάρισας δημοσιοποίησε τη βεβαίωση της Super League με τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχουν εκχωρηθεί βάσει συμφωνίας στη «Γήπεδο Λάρισας» για να μπορεί η ΑΕΛ να χρησιμοποιεί το γήπεδο.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη καταβληθεί μέσω της Super League περίπου 250.000 ευρώ σε πέντε δόσεις από τον Οκτώβριο μέχρι και χθες (τελευταία δόση), ενώ εκκρεμούν -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ- άλλες 35.000. Παράλληλα, έχουν γίνει απευθείας πληρωμές από την ΠΑΕ στο «Γήπεδο» ύψους 69.000 ευρώ, ενώ κατά την περσινή περίοδο καταβλήθηκαν 175.000 ευρώ. Συνολικά λοιπόν 494.000 ευρώ, και μαζί με τις 35.000 που εκκρεμούν το ποσό ανέρχεται στις 530.000 περίπου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί πως με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δίνει απαντήσεις στον Κ.Πηλαδάκη, ο οποίος υποστήριζε πως δεν τηρείται κατά γράμμα η αρχική συμφωνία και πως υπάρχουν χρέη.

Για το λόγο αυτό, η ανακοίνωση συνεχίζεται με άκρως επιθετικό ύφος προς τον παλιό μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ:

«Ελπίζουμε ότι ο κ.Πηλαδάκης, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμία διάθεση να τον σύρει στα δικαστήρια όπως του αρμόζει για τα ψέματα που ανέφερε στην ανακοίνωσή του, δεν θα ξεχάσει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, όπως ξέχασε χθες στην κατάθεσή του για το «Κοριόπολις», όλα όσα έπρεπε να πει για τους κατηγορουμένους που οδήγησαν την ΑΕΛ στη Β’ Εθνική και στη διάλυση, όταν ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Αν δεν ζητήσει άμεσα δημόσια συγνώμη, ο κ.Αλέξης Κούγιας, προς τον οποίο προσωπικά επιτέθηκε, θα τον μηνύσει και θα τον ενάγει ενώπιον των δικαστηρίων της Λάρισας, ζητώντας αποζημίωση, γιατί πρέπει επιτέλους κι ο κόσμος της πόλης να μάθει την αλήθεια»

Τέλος, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της αποχώρησης από το υπερσύγχρονο γήπεδο της πόλης: «Όσο για το AEL FC ARENA και το μέλλον της παραμονής εκεί της ΑΕΛ, θα το εξετάσουμε μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και τους οπαδούς μας, μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΚΟΝΑ:EUROKINISSI

Περισσότερα Εδω