Ενημερωτική εκδήλωση για το σακχαρώδη διαβήτη στο Ηράκλειο Αττικής

0
101

Τα μυστικά της πρόληψης αλλά και της αντιμετώπισης του σακχαρώδους διαβήτη θα αναλύσουν ειδικοί επιστήμονες σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ηράκλειο Αττικής.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» και έχει ελεύθερη είσοδο.

Ενημερωτική ημερίδα Σακχαρώδης ΔιαβήτηςΘα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).
Με τίτλο: «Σακχαρώδης Διαβήτης – η Μάστιγα του 21ου αιώνα», η εκδήλωση θα παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να προλάβει, να αντιμετωπίσει αλλά και να συμβιώσει με τον διαβήτη σωματικά και ψυχολογικά.

Το πρόγραμμα των ομιλιών

«Ψυχολογική Διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη»: Βλαχοπούλου Χριστίνα BSc, MSc, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

«Σακχαρώδης Διαβήτης, μια σύγχρονη επιδημία»: Ανδρεάδου Αγγελική, Ειδική Παθολόγος – Διαβητολόγος, Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

«Μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής, στην πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη»: Ζουμπανέας Ευάγγελος , Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity.

Περισσότερα Εδω