Σημαντική απουσία του Μουμίν ενόψει Καλλιθέας

0
96
https://www.facebook.com/pages/BarRouge/180114572034395

Η κορυφή για τον ΑΟ Τρίκαλα απέχει πολύ μακριά. Συγκεκριμένα 16 βαθμούς. Πάρα πολλούς για μια ομάδα που ξεκίνησε για πρωταθλητισμό. Ωστόσο οι «κυανέρυθροι» σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουν «λευκή» πετσέτα και όπως τόνισε και ο Βοσνιάδης επιβάλλεται οι ίδιοι να αλλάξουν και την διάθεση και του Γιαλιά και των φιλάθλων οι οποίοι είναι η αλήθεια πως δεν αποχώρησαν «γεμάτοι» από τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα.
Βέβαια όποιος παρακολουθεί έργα και ημέρες του κ. Βοσνιάδη στην football league θα δει πως οι ομάδες του δεν παίζουν φαντεζί ποδόσφαιρο παρά αρκούνται στη νίκη ακόμη και με μισό μηδέν.
Στο δια ταύτα. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί και οι «κυανέρυθροι» κόντρα στην σκληροτράχηλη Καλλιθέα να διευρύνουν το σερί τους. Οι Μουμίν και Αρναρέλλης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (σ.σ ο πρώτος συμπλήρωσε 4 κάρτες και ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς με την Καρδίτσα) ενώ θα περιμένουμε και την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον Έλιο Πίντο ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το ντέρμπι.

Ο Τεβεκέλης στο ΑΟΤ-Καλλιθέα
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της αναμέτρησης ΑΟΤ-Καλλιθέα ( Κυριακή, ώρα 15:00). Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Τυριακίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος θα είναι ο Τσετσίλας (Γρεβενών).

«ΕΡΕΥΝΑ»

Περισσότερα εδω!