Ο Ηλίας Φυντάνης νέος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Λ.!

0
1570

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά την παρουσίαση του Αndre Paus, παρουσίασε τον νέο τεχνικό διευθυντή Ηλία Φυντάνη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον δυναμικό νέο τεχνικό διευθυντή, πρώην ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας τον οποίο παρουσίασε, ενώ στην συνέχεια ο Φυντάνης πήρε τον λόγο όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

 

Ο Ηλίας Φυντάνης έκανε αναφορά στην αγωνιστική παρουσία της Α.Ε.Λ., ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να θεωρείται κερδισμένο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και παρέλειψε να  αναφερθεί και στα ταλέντα της χώρας, που έχουν επενδύσει Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ κ.τ.λ.π. και τόνισε γιατί να μην κάνει το ίδιο και η Α.Ε.Λ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ηλία Φυντάνη:

 

«Ευχαριστώ προσωπικά τόσο τον πρόεδρο όσο και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Η Α.Ε.Λ. είναι μια ιστορική ομάδα με πρωτάθλημα και δυο κύπελλα, ξέρω την δυναμική της ομάδας, έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής και έρχομαι σε έναν ρόλο για να συνεχίσουμε το έργο της διοίκησης και να δυναμώσουμε σε όλους τους τομείς.

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος η ομάδα θα έχει διαφορετική εικόνα στην συνέχεια, πήραμε έναν καλό προπονητή και οι παίκτες να τα δώσουν όλα, η ομάδα να είναι διαφορετική να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο.

 

Η Α.Ε.Λ. είναι μεγάλη ομάδα και το έδειξε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, με Παναθηναϊκό και στο ματς της Τετάρτης με Αστέρα η ομάδα να είναι σαν να έχει κερδίσει.

Να δείξει άλλο πρόσωπο και να προσπαθήσουμε στην συνέχεια για τα πλάνα μας να έρθουν ταλαντούχοι παίκτες με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου και όπως το κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός γιατί να μην το κάνουμε και εμείς».

Περισσότερα Εδω!