«Τις απαντήσεις στο «ανθρωπάκι» θα τις δώσω όταν πρέπει, δεν σέβεται το έργο του Αμανατίδη»

0
118
https://www.facebook.com/pages/BarRouge/180114572034395

Η άποψη του τεχνικού διευθυντή των Τρικάλων για τον Σταύρο Ψιμουλάκη έφερε την απάντηση του πρώην τεχνικού του ΑΟΤ ο οποίος με μια λιτή δήλωση στο goaltrikala.gr τόνισε τα εξής:
«Σεβόμενος την προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα με αρωγό τον κ. Αμανατίδη και τον κ. Κυπαρίσση που έχουν φέρει μια ηρεμία στον ΑΟ Τρίκαλα και θετικά αποτελέσματα, δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, μέχρι η ομάδα να ολοκληρώσει τον στόχο που κυνηγάει.
Τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο «ανθρωπάκι» θα τις δώσω όταν πρέπει. Ο κόσμος στα Τρίκαλα ξέρει από ποδόσφαιρο και ξέρει πολύ καλά να κρίνει και ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για να μιλάνε χρησιμοποιώντας το όνομα του άνθρωποι τυχάρπαστοι. Εξίσου θα συμπληρώσω ότι ο κ. Γιαλιάς ξέρει σε ποιον εμπιστεύθηκε τότε τις τύχες της ομάδας καθώς μαζί μου αν μη τι άλλο έκανε πρωταθλητισμό.
Μερίδιο από τις επιτυχίες της πορείας των τελευταίων 10 αγωνιστικών σίγουρα δεν δικαιούται ο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται τεχνικός διευθυντής. Να μάθει να σέβεται τουλάχιστον το έργο του κ. Αμανατίδη και να μην διεκδικεί δάφνες επιτυχίας».

Περισσότερα εδω!