Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθήρου – ΑΓΡΟΤΙΚΑ 2017

0
205
Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθήρου – ΑΓΡΟΤΙΚΑ 2017

Μήνας εκδηλώσεων ο Ιούλης για το Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθήρου με τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ 2017 να απλώνονται όλο το μήνα.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 7 Ιούλη στην πλατεία του Καλλιθήρου με την καθιερωμένη δημοτική βραδιά. Τον κόσμο θα τον διασκεδάσει η ορχήστρα των Χριστόδουλου Κωσταρέλλου και Διαλεχτής στο τραγούδι και του Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Πρόκειται για το βασικό τρόπο οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου σε μια εποχή που ο πολιτισμός έχει πάψει να αποτελεί κρατικό ενδιαφέρον. Χάρη σ’αυτή τη βραδιά πραγματοποιούνται και στηρίζονται οικονομικά οι υπόλοιπες δράσεις του Συλλόγου.

Το διάστημα 13-15 Ιούλη θα διοργανωθεί τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στο ανακαινισμένο από το Σύλλογο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου Καλλιθήρου με στόχο η νεολαία του Καλλιθήρου να έρθει ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό και στις 16 Ιούλη θα γίνει ο γύρος της Σέκλιζας.

Την Παρασκευή 21 Ιούλη στο υπαίθριο θέατρο του Καλλιθήρου θα πραγματοποιηθεί Ρεμπέτικη βραδιά με τους μουσικούς Φάνη και Ντίνο Οικονόμου.

Τέλος, το Σάββατο 22 Ιούλη θα παρουσιαστεί στην πλατεία του Καλλιθήρου «Αφιέρωμα στις Χαμένες Πατρίδες (Μικρά Ασία)» με χορούς που θα παρουσιάσει το χορευτικό τμήμα Καλλιθήρου.

Περισσότερα Εδω