ΒΟΛΟΣ-Κανένα ελαφρυντικό για τη μητέρα της ανήλικης

0
388

 

Το δρόμο για τις φυλακές θα πάρει και η 40χρονη μητέρα της 15χρονης σε βάρος της οποίας φέρεται να ασελγούσε ή να επιχείρησε να ασελγήσει, ένας 55χρονος Βολιώτης και η ίδια φαίνεται ότι γνώριζε για την υπόθεση!
Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, είναι συνέργεια στην αποπλάνηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής. Η Δικαιοσύνη δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα. Το σκεπτικό της απόφασης προφυλάκισης, είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά που να βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων τεσσάρων παιδιών της.
Όπως και στην περίπτωση που 55χρονου – που είχε πάει διακοπές με την 15χρονη κόρη της σε ξενοδοχείο της Μέσης Κέρκυρας και την οποία παρουσίαζε ως κόρη του – η γυναίκα οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για τα καταστήματα κράτησης που θα οδηγηθούν, μέχρι να γίνει η δίκη τους.
«Η προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας ήταν αυστηρή και οπωσδήποτε μη αναγκαία σε σχέση κυρίως με τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη ευελπιστεί ότι, πριν τη δίκη θα περιοριστεί η εμπλοκή της στην θλιβερή αυτή υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Είναι γεγονός ότι ο χρόνος σε υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος λειτουργεί υπέρ της αλήθειας» δήλωσε στην «Κέρκυρα Σήμερα», ο συνήγορος της 40χρονης Ιωάννης-Ανδρέας Ρίγγας.
Σημειώνεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, διότι ακούστηκαν φωνές του ανήλικου κοριτσιού από το δωμάτιο και ενώ ο άνδρας με τη 15χρονη ζήτησαν να φύγουν μια μέρα νωρίτερα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου, όταν μπήκε στο δωμάτιο να καθαρίσει, διαπίστωσε αίματα στις πετσέτες όπως και στο σορτσάκι που φορούσε η 15χρονη.
Η σύλληψη του 55χρονου έγινε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας στο λιμάνι, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.
Την περασμένη Κυριακή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βόλου συνέλαβαν την 40χρονη γυναίκα, μετά από σήμα της Ασφάλειας Κέρκυρας και διαπίστωσαν ότι η ίδια είχε γνώση τι γινόταν και μάλιστα ανεχόταν ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ να βγαίνει με την κόρη της, καθώς την βοηθούσε οικονομικά.