Συνελήφθη η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος με τα “φρουτάκια”

0
123

 

Συνελήφθη η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος στη Νέα Ιωνία, στο οποίο διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι “φρουτάκια”. Για τη σύλληψή της είχε εκδοθεί ένταλμα από τον Ανακριτή.

Σημειώνεται πως το κατάστημα – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου και συνελήφθησαν ένας 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δύο υπάλληλοι του καταστήματος, μία 43χρονη Ελληνίδα και μία 27χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι διαπιστώθηκε να διοργανώνουν μέσω «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα, ηλικίας από 45 έως 75 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.

Χθες μετά την απολογία τους οι τρεις υπάλληλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.  Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι επτά παίκτες μέχρι να γίνει η δίκη τους.