Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις στον ΗΣΑΠ – Στάση εργασίας την Πέμπτη τα λεωφορεία

0
126

Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρύξει για την Τρίτη από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και για την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη Γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) μετά τη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

«Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος, αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Την Τετάρτη πάντως αναμένεται ταλαιπωρία για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, λόγω στάσης εργασίας.

Την Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία στον προαστιακό με αποτέλεσμα οι συρμοί του μετρό να τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και να μην εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1 – ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω