Connect with us
banner epikhirisis

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Βόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – Μπέου

Published

on

IMG 0210 1024x768

Τα αντιπλημμυρικά έργα και οι αναπλάσεις, καθώς και έργα καθημερινότητας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές μεταξύ του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Παρόντες στη συνάντηση αρχικά οι αντιπεριφερειάρχης κ.κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και Φώτης Λαμπρινίδης ενώ στη συνέχει αποχώρηση και η συζήτηση έγινε μεταξύ των δύο ανδρών.

Βόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – Μπέου

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος της συνάντηση επισήμαναν ότι παραμένουν στο παρελθόν οι προεκλογικές κόντρες με τον κ. Κουρέτα να υιοθετεί ποδοσφαιρική ορολογία για να πει ότι «πριν τον αγώνα ο καθένας παίρνει θέση και στην πορεία χάσει ή κερδίσει δίνει τα χέρια με τον αντίπαλο και προχωρά για το καλό εν προκειμένων των πολιτών». Ο κ. Μπέος χαρακτήρισε τον κ. Κουρέτα δημιουργικό και άνθρωπο που ενδιαφέρεται για το καλό της περιοχής και εκτίμησε ότι θα έχουν άριστη συνεργασία.

Ερωτηθείς ο κ. Κουρέτας κατά πόσο θα στηρίξει το αίτημα του δήμου Βόλου να περάσουν οι χείμαρροι στη δική του αρμοδιότητα επισήμανε «και βέβαια» αν και ο κ. Μπέος έριξε τους τόνους στο θέμα λέγοντας ότι «αυτό ούτως η άλλος αποτελεί θέμα της Πολιτείας, αν θα νομοθετήσει ανάλογα».

Βόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – ΜπέουΒόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – Μπέου

“Εγώ θα συνεργαστώ με τον Α. Μπέο γιατί τα προβλήματα στους δήμους είναι κοινά με την Περιφέρεια και συζητήσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θεωρώ πως θα υπάρξει άριστη συνεργασία. Θα σχεδιάζουν οι δήμοι παρέα με εμάς και εμείς θα βάζουμε πλάτη”, είπε ο κ. Κουρέτας.

Τέλος ο κ. Μπέος ανέφερε ότι ο δήμος μέχρι 1η Δεκεμβρίου θα έχει έτοιμες μελέτες για τη γέφυρα στην Άλλη Μεριά και για το οδικό έργο στην Κουκουράβα και θα αναζητήσει χρηματοδότηση.

Βόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – ΜπέουΒόλος: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κουρέτα – Μπέου
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο