LIFESTYLE
Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω γνωρίσει κοπέλες των γιων μου, είμαι η καλύτερη πεθερά»
Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα όσα είπαν οι άνθρωποι της showbiz κατά τη βραδινή τους έξοδο.
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τη βάφτιση του γιού της, λέγοντας πως δεν βιάζονται.
Είναι ένα μικρό παιδί, είναι 25 χρονών. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά δεν το έκανε την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Έχω ακούσει τις φήμες ότι πρόκειται να την αντικαταστήσουν στο My style rocks αλλά είναι φήμες
«Όλα όσα κάνουμε είναι κλειστά και προστατευμένα. Το YFSF είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, θα με ήθελα ως παρουσιάστρια.Θα φανεί εάν παρουσιάσω εγώ το Big Brother. Η Κατερίνα καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, το οποίο μέσα από την εκπομπή της το μοιράζεται ό,τι κι αν αισθάνεται. Από την άλλη, όταν κάποιοι ανακατεύονται στη θεματολογία μιας άλλης εκπομπής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ακούσουν τον αντίλογο. Δεν μου αρέσει να βλέπω να δημιουργούνται στρατόπεδα» .
Η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης καθώς όπως είπε, «είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μην δεις τι ταμείο κάνεις».
«Έχω δει την εκπομπή του Φώτη Σεργουλοπούλου μου φάνηκε μια χαρά. Έχω δεχθεί σχόλια για τα ρούχα που επιλέγω να φορέσω. Οι γιοι μου δεν μου έχουν κάνει παρατήρηση για τα ρούχα που φοράω. Έχω γνωρίσει κοπέλες των γιων μου, είμαι η καλύτερη πεθερά».
Η Τζίνα Αλίμονου είπε πως έχει δεχτεί κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν έχουν ευοδώσει.
Ο Αντώνης Βλοντάκης είπε πως στην τηλεόραση θέλει να κάνω κάτι βραδινό μαζί με την κ. Πιπίλα και τον κ. Λάγιο.
«Καλή επιτυχία στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στη Δήμητρα Βαμβακούση αν κι εφόσον κάνουν εκπομπή στη θέση μας».
Η Έλενα Γαλύφα είπε πως αγαπά τη Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς είναι ένα εύθραυστο πλάσμα.
«Είναι ένα μικρό παιδί, είναι 25 χρονών. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά δεν το έκανε την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Έχω ακούσει τις φήμες ότι πρόκειται να την αντικαταστήσουν στο My style rocks αλλά είναι φήμες».
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχει κλείσει το τηλεοπτικό κομμάτι»
Η Ραμόνα Βλαντή είπε πως θα ήθελε πολύ να είναι στο δεύτερο κύκλο του My style rocks.
«Είναι άκομψο να λέμε για τις φήμες που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το My style rocks γιατί η κοπέλα δεν έχει φύγει ακόμα. Η Έλενα Γαλύφα υποστηρίζει τη Σοφία Χατζηπαντελή γιατί… λιγουρεύεται την καρέκλα του My style rocks».
Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει ότι πολλοί ηθοποιοί έχουν παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές.
«Για μένα δεν έχει κλείσει το τηλεοπτικό κομμάτι αλλά θέλω να προστατεύω την ενέργειά μου, έχω μπει σε μια τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία».
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΚοπή βασιλόπιτας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΤαυτοποιήθηκε 30χρονος που έκανε κόντρες σε αυτοσχέδιους αγώνες στην Αττική
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΑκρωτηρίασαν το πόδι της 52χρονης που παρασύρθηκε σε τροχαίο
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες ago«Τον ξύπνησα να μου δώσει ένα ευρώ να πάω να πάρω ζάχαρη γιατί δεν θα είχαμε για τον καφέ και εκείνος με έκανε “μαύρη” στο ξύλο»
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago63χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του στην καρωτίδα και στην κοιλιά
-
ΚΟΣΜΟΣ19 ώρες agoΚαιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρές βροχές, ανέμους και αφρικανική σκόνη – Ποιες οι περιοχές στο «πορτοκαλί»
-
Uncategorized17 ώρες agoOzempic παρενέργειες: τι πρέπει να γνωρίζεις πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΗ στιγμή της σύλληψης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου “Βιολάντα” μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου








