Από την πρώτη ημέρα της θεομηνίας το περασμένο Σάββατο, ο Δήμος Φαρσάλων έλαβε άμεσα όλα τα απαιτούμενα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων σε όλες τις πληγείσες περιοχές. Σε καθημερινή πλέον βάση, ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας του δήμου, επιχειρεί σε Φάρσαλα, Βασιλί, Μικρό και Μεγάλο Ευύδριο, Πυργάκια, Υπέρεια, Πολυνέρι και Σταύρο, οργανώνοντας την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο συντονισμός γίνεται από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη και η διανομή με την συνεργασία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων. Μοιράζονται καθημερινά πάνω από 400 ατομικές μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί και δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε τροφή, καθώς και εμφιαλωμένο νερό όπου αυτό δεν είναι πόσιμο ή δεν υπάρχει πρόσβαση.
Οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του δήμου Φαρσάλων θα συνεχιστούν για όσο κριθεί αναγκαίο, ενώ όσοι χρειάζονται βοήθεια ή θέλουν να συνδράμουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνούν με τα γνωστά τηλέφωνα του δήμου.
Δείτε φωτογραφίες: