ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συγκοινωνίες: Ξεκινά στην Κίνα η παραγωγή των ηλεκτρικών λεωφορείων για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σε μαζική παραγωγή βγαίνουν τα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα ενισχύσουν τον στόλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των ποιοτικών ελέγχων στην Κίνα.
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Yutong International Holding βρέθηκαν για τον έλεγχο των οχημάτων ο γενικός γραμματέας μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς και η επιτροπή παραλαβής, αποτελούμενη από στελέχη του υπουργείου Μεταφορών και της ΟΣΥ ΑΕ.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο έλεγχος του πρωτοτύπου και των παρελκόμενων συσκευών, δηλαδή του φορτιστή και της κινητής μονάδας έκτακτης φόρτισης, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πληρούν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν την Τρίτη , οπότε συμπληρώθηκαν τα πρωτόκολλα επιθεώρησης του λεωφορείου για την έναρξη της παραγωγής.
Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στο Πεκίνο ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας με τη διοίκηση της Yutong επιβεβαιώθηκε ότι τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, παραμένουν σταθερά.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΜΑΓΝΗΣΙΑ24 ώρες agoΣε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι παραγωγοί καλαμποκιού στη Μαγνησία
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣτη φυλακή οι νεαροί συλληφθέντες για τη μεγάλη φυτεία κάνναβης στη Μεσαία Καψής (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΜητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Απόστολο Σίσκο για το ασημένιο μετάλλιο
ΜΑΓΝΗΣΙΑ24 ώρες agoΞεκινάει η νέα κυνηγετική περίοδος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΟι ενδεκάδες του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Άστον Βίλα με φόντο το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της χρονιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΔΕΘ: Διευρυμένο πακέτο οικονομικών μέτρων ετοιμάζει η κυβέρνηση – Πυρά εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΦωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα έξω από εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου
LIFESTYLE22 ώρες agoΔημήτρης Τσακάλας: “Με την τηλεοπτική Γωγώ δεν είχαμε καθόλου καλές σχέσεις – Με σιχαινόταν και τη σιχαινόμουν” (Βίντεο)









