Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν στον αέρα… Αϊβάζογλου και Τσιμπανάκος

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86/

Στον αέρα του Βόλος 9.86 αντάλλαξαν απόψεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, τοποθετήθηκε για την αναδιάρθρωση και την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου. Το goaltrikala.gr έχει την αποφώνηση στα όσα είπε ο Αιβάζογλου ο οποίος τόνισε πως δεν τέθηκε στον υφυπουργό σενάριο αναδιάρθρωσης.

Τα όσα είπε ο Αϊβάζογλου
Υπήρξαν φήμες και συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου από την στιγμή που υπήρχαν πιθανότητες να πρωταθλήματα να διακοπούν οριστικά πριν ολοκληρωθούν κανονικά. Άρα μπήκε στο τραπέζι η συζήτηση της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.
Από κει και πέρα ορίστηκε μια 6μελής ομάδα, working group που αποτελούταν από 4 ομάδες της SL και 2 της FL, από την δική μας κατηγορία ήταν τα Τρίκαλα και ο Ιάλυσος μαζί με τον πρόεδρο κ. Λεουτσάκο να φέρουμε στο τραπέζι εκτός των άλλων θεμάτων, προτάσεις αναδιάρθρωσης.
Αυτό μας είπε και ο υπουργός στην τηλεδιάσκεψη. Κύριοι εγώ συζητάω αρκεί να μου φέρετε κάποια πρόταση να συζητάω στον αέρα δεν μπορώ.
Για την αδικία στον καταμερισμό των ψήφων στον συνεταιρισμό: Θα πρέπει να ρωτήσετε τα σωματεία της FL, συμπεραλαμβανομένου και τα σωματεία του νομού σας . Οι ομάδες της FL κώφευαν, είτε από άγνοια, είτε από απειρία. Η μόνη ομάδα που διαπίστωσε αυτή την αδικία εγκαίρως ήταν τα Τρίκαλα. Το καλοκαίρι του 2019 (πάρθηκε η απόφαση). Εδώ να διαχωρίσουμε τη Νίκη η οποία μπήκε τελευταία στον συνεταιρισμό και άρα δεν είχε τον χρόνο να οργανωθεί σε πολλά θέματα . Από κει και πέρα το working group δεν ετοίμασε καμία πρόταση γιατί κανείς δεν πήρε πρωτοβουλία να ασχοληθεί με το θέμα της αναδιάρθρωσης. Εστιάσαμε περισσότερο στην επανέναρξη ή μη προπονήσεων. H ΣΛ2 που καιγόταν περισσότερο δεν ξέρω για πιο λόγο και η FL που είπε ότι δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε αν δεν οριστεί έναρξη πρωταθλήματος και αφέθηκε στην άκρη το κομμάτι της αναδιάρθρωσης. Όλοι οι πρόεδροι και οι διοικήσεις αυτοί που θεωρούνται φίλοι μιλάνε μεταξύ τους. Και με προέδρους που μιλούσα εγώ με ρωτούσαν διαρκώς τι κάνουμε με την αναδιάρθρωση, τι θα κατεβάσουμε, ποιος θα την κάνει την πρόταση, χωρίς να φτάνουμε πουθενά.
Μπορεί και να μην γίνει τελικά αναδιάρθρωση. Προσωπικά έβαλα τους νομικούς της ομάδας να ετοιμάσουν ένα προσχέδιο αναδιάρθρωσης να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που ζητηθεί. Μέχρι εκεί. Άρα εγώ έχω ένα προσχέδιο στο συρτάρι μου.
Άκουσα προφορικά ένα σχέδιο στην συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, περιμένω να το δω εγγράφως όχι δεν έχει κατατεθεί κανένα σχέδιο, περιμένω να το δώ ψηφισμένο ή καταψηφισμένο από τις ομάδες της FL για να πάω να το υποστηρίξω στο διοικητικό συμβούλιο της Sl2 όταν αυτό θα οριστεί και όταν θα κατατεθεί προς ψήφιση.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το δικαίωμα είτε να καταθέσει μια πρόταση στο ΔΣ της SL2 είτε να ζητήσει από τις ομάδες να το υπερψηφίσουν και να το καταθέσουν όλες μαζί προς ψήφιση στο ΔΣ της SL2. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει αναδιάρθρωση. Αυτό σημαίνει ότι ο Λεουτσάκος από κει και πέρα θα ζητήσει την έγκριση ή μη να καταθέσει την συγκεκριμένη αναδιάρθρωση στην ΕΠΟ και στην πολιτεία. Υπάρχουν δύο βήματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε μια άτυπη τηλεδιάσκεψη όπου μάλλον δεσμεύτηκε, δεν κατάλαβα ακριβώς, ότι θα ετοιμάσει μια έγγραφη πρόταση, Θα πάρει τις υπογραφές των ομάδων που συμφωνούν και εφόσον αυτές είναι οι περισσότερες θα μας την δώσει σε εμάς τους εκπροσώπους να την καταθέσουμε στο ΔΣ της ΣΛ2 προς ψήφιση. Βεβαίως και συμμετείχα (στην τηλεδιάσκεψη του Ολ. Βόλου).
Εγώ δεν έχω λάβει κάτι ακόμη μέχρι και σήμερα. Η Νίκη Βόλου δεν έχει λάβει κάτι ακόμη. Μιλάω. Προφορικά την άκουσα. Από μένα όχι γιατί θα κάνω λάθος. Θα ξεχάσω κάτι. Θα πουν κάτι ότι είπα. Θα έρθει ένα μπέρδεμα. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε μια τέτοια βεντέτα. Δεν έχω κανένα θέμα. Συνάδελφος είναι και ο κ. Τσιμπανάκος.
Επίσημα ώς και σήμερα υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας καταλαβαίνει και ότι άποψη έχει περι κορονοιου την έχει. Δεν είμαι λοιμοξιόλογος. Από κει και πέρα υπάρχει μία προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι η πολιτεία να ανοίξει τα στάδια και να επιτρέψει οι ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο . Δεν έχει υπάρξει απόφαση περί απόφασης διακοπής πρωταθλήματος και δεν έχει υπάρξει απόφαση από την πολιτεία περί ανοίγματος σταδίων για να μπουν οι ομάδες στα γήπεδα να παίξουν. Άρα εσείς αντιλαμβάνεστε ο καθένας μόνος τι θα γίνει στο μέλλον.
Για αυτό και γω σαν ΠΑΕ Τρίκαλα έχω μια πρόταση αναθιάρθρωσης στο συρτάρι μου, απλά για να την έχω, την οποία έχω συζητήσει με διάφορες ομάδες έχει προϋπόθεση λήξης πρωταθλήματος και μη λήξης πρωταθλήματος. Έχει σενάρια. Πιο πρωτάθλημα θα λήξει ποιανής κατηγορίας; Με φήμες λειτουργούμε αυτή την στιγμή. Εδώ είναι το παράλογο της SL2 που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ζήτησε προπονήσεις αφού δεν τις ξεκίνησε ποτέ. Το έχω επισημάνει, ότι το κόστος θα είναι τόσο δυσθεώρητο που τσάμπα το ζητάτε, θα εκτεθείτε.

Για το αν θα υπογράψει: Ότι άκουσα προφορικά στην τηλεδιάσκεψη δηλώνω ως ΠΑΕ Τρίκαλα ότι διαφωνώ. Αν μου έρθει μια έγγραφη πρόταση και μου αρέσει δηλαδή θεωρώ ότι είναι καλή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αδικεί ομάδες, προσθέτει ποιότητα πολύ πιθανόν και να την υπογράψω. Ποια είναι τα θετικά δεδομένα;
Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης με βόρειο και νότιο η μείωση των εξόδων των ταξιδίων είναι απειροελάχιστη. Εμείς μιλάμε με την ασφάλεια ότι θα είμαστε στον βόρειο όμιλο.
Στο νότιο όμιλο θα υπάρχουν 5 ομάδες στην Κρήτη και 3 στην Ρόδο. Ξέρετε τι σημαίνει οκτώ ταξίδια στη νησιωτική Ελλάδα. Όχι απλά αύξηση τεράστια. Ξέρετε τι γλιτώνουμε εμείς δεν γλιτώνουμε τίποτα. Σύνολο 10000 ευρώ που γλιτώνουμε σε ένα μπάτζετ της κατηγορίας που κυμαίνεται από 500 έως 800 χιλιάδες ευρώ. Για αυτό υπάρχουν απλήρωτοι. Αν πληρώσουν 10.000 ευρώ. Σε καμία περίπτωση ένα πρωτάθλημα 32 ομάδων δεν γίνεται ανταγωνιστικό αλλά γίνεται τοπικού χαρακτήρα, περιφερειακό. Με δύο ομίλους ήταν το ποδόσφαιρο μια περίοδο και ήταν αποτυχημένο. Κάθε σεζόν ξεκινάει από μηδέν και ψάχνει τους χορηγούς της. Η Νόβα, η ΕΡΤ και οποιοδήποτε άλλο κανάλι ενδιαφερθεί θα πει αγοράζω την κατηγορία σας με ένα ποσό. Ας πούμε 1.000.000.
Έχετε μετρήσεις (σ.σ για το αν η FL είχε περισσότερη τηλεθέαση από την SL2).
Αν μιλάμε στην τύχη και εγώ θα λέω και η Γ΄ Εθνική είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Έχουμε λαμβάνειν από την ΕΡΤ όλοι και πως θα υποστηρίξει ένα πρωτάθλημα 32 ομάδων.
Κανένα κανάλι δεν θα δείξει ενδιαφέρον για βόρειοι και νότιοι. Η Nοva το δήλωσε ξεκάθαρα. Δεν θέλει αύξηση ομάδων σε κανένα πρωτάθλημα. Έχουμε λαμβάνει όλοι από την ΕΡΤ.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται κάποιοι να μην ψηφίσουν στην πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τσιμπανάκο να τονίζει πως έχει γίνει ήδη αυτό και πως αν αλλάξουν στάση κάποιες ομάδες στάσεις οι παράγοντες αυτών των ομάδων δεν φοράνε παντελόνια.
Σε ερώτηση πόσες ψήφους πρέπει να υπάρχουν για να στείλουν την πρόταση στην ΕΠΟ απάντησε: “Από τους 15 οι 11 (μόνο και μόνο οι ομάδες της SL2 είναι 12) .
Όσο αφορά στην τοποθέτηση του μεγαλομετόχου του Ολ. Βόλου ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η τροπολογία ο ο Αϊβάζογλου σημείωσε: “Αυτά είναι σενάρια από το διάστημα”.
Για το γεγονός ότι δεν πήγε στη Νεάπολη, : “Δεν πήγα σε όλα τα παιχνίδια. Ασχολίαστο. Δεν θέλω να ανοίξω αυτή την πληγή εγώ κοιτάω να την κλείσω. Είναι ευχαριστημένος από τον κόσμο που είδα σε Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό και Καλαμάτα”.

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή