Connect with us

LIFESTYLE

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή σας να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι για δουλειά είτε είναι για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, ενώ σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, δυναμώστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, που έως τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε έως σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας, ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι είτε απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό σας, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που φαίνονται ότι είναι ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να «βαλτώνει». Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας γι’ αυτό τον μήνα είναι η εξέλιξη σε οποιοδήποτε τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά βήματα, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους. Επιτέλους, είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό που δεν τολμούσατε, για να αποκτήσετε τον σύντροφο της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει; Ομως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.

ΖΥΓΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα βαίνει όλο προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλλουν στο να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας και το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο για εσάς. Οι δεσμευμένοι, με αίσθημα αμοιβαίας εκτίμησης, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα. Η κατανόηση και η υπομονή, χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις, μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε έναν ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνει αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει για οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα, μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει. Ετσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως, όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματα σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν θα αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Όμως, μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψής σας ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

Πηγή

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE

Όλη η αλήθεια για την απαγωγή της Βασιλικής

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!
Το τρέιλερ «Γη της Ελιάς» έχει κυκλοφορήσει και τα πρώτα πλάνα από τη νέα σεζόν είναι γεμάτα ανατροπές. Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη. Κουράκος και Ιουλία χωρίζουν αφού ο πρώτος της θέτει τελεσίγραφο και την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται για να πάρουν την Αγγελική.

Το έγκλημα ακμάζει στη Μάνη και η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής. Ποιος αποπειράται να δολοφονήσει την Ισμήνη μπροστά στον πατέρα της; Την εμφάνισή της κάνει και η Ελπίδα που βοηθά την Αθηνά σε ξυλοδαρμό στη φυλακή.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΤα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Λυκούργος

Τα πρώτα spoilers ωστόσο, κυκλοφόρησαν και τα νέα στοιχεία για την εγκληματική δράση που επισκιάζει τη Μάνη βρίσκονται στα χέρια του Λυκούργου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο μελλοντικός γαμπρός του, Κωνσταντίνος, έχει συχνές συναντήσεις και μάλιστα αργά το βράδυ, με τον Δημοσθένη. Αυτό τον παραξενεύει και κάποια στιγμή αποφασίζει να το ψάξει περισσότερο. Τα όσα καταφέρνει να ανακαλύψει, θα τον κάνουν να χάσει τον ύπνο του.

Τα στοιχεία που έχει πλέον στην κατοχή του, δείχνουν ότι οι δύο άντρες κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση που δρα τελευταία στη Μάνη, τα μέλη της οποίας σκοτώνουν ηλικιωμένους και εύπορους ανθρώπους και έπειτα αρπάζουν όλη την περιουσία τους.

Ο Λυκούργος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και καταλαβαίνει από πού προέρχεται η μεγάλη περιουσία που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος και δεν αργεί να ενημερώσει σχετικά την κόρη του, την Ισμήνη.


218012967_180186967467302_2794730884851439056_n


Η απαγωγή της Βασιλικής

Δεν της δίνει πολλές πληροφορίες, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας ή του παιδιού της, της λέει ότι ο αγαπημένος της είναι ένας από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση. Μόνο που για αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο Κωνσταντίνος και εκείνος, με τη σειρά του, μοιράζεται την πληροφορία με τον Δημοσθένη. Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα.

Ο Δημοσθένης δίνει εντολή σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να δράσουν άμεσα και πιο συγκεκριμένα, να αρπάξουν τον δικηγόρο και να του κάνουν μία… ήρεμη και προειδοποιητική συζήτηση, επισημαίνοντάς του να σταματήσει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις, προκειμένου να μην πάθουν κακό άτομα που αγαπά.

Ακόμη, δίνει εντολή σε άλλα μέλη της οργάνωσης να παρακολουθούν στενά τον Φίλιππο και τη Βασιλική και με την πρώτη ευκαιρία να απαγάγουν την τελευταία, χωρίς όμως να τη βλάψουν. Μια μέρα, ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει αμέριμνο τη βόλτα του, δέχεται ξαφνική επίθεση. Δύο κουκουλοφόροι χτυπούν και κρατούν τον Φίλιππο, ενώ ένας τρίτος αρπάζει τη Βασιλική, τη βάζει σε ένα αμάξι και εξαφανίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση στην Αγία Σοφία: Εκατοντάδες παιδιά κραυγάζουν «Αλλάχου άκμπαρ» – Δείτε βίντεο

Επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν: «Όσοι μας προσβάλλουν θα τιμωρηθούν» λέει το Πεκίνο

Τραγωδία στα Γρεβενά: Η μητέρα κοιμόταν δίπλα στο βρέφος της όταν αυτό «έσβησε»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Μαρία Ηλιάκη δίνει «κουράγιο» στην εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!
Η Ιωάννα Τούνη  όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δυσκολεύεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και επικοινωνώντας με τους διαδικτυακούς της φίλους, προσπαθεί να αντλήσει δύναμη και κουράγιο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Μαρία Ηλιάκη που έχει περάσει και εκείνη μια δύσκολη εγκυμοσύνη, θέλησε με ένα story της στο Instagram, να δώσει στην instagrammer τη δική της συμβουλή και συμπαράσταση.

Η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα» έχοντας ενημερωθεί για τη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη αλλά και της Μαίρης Συνατσάκη, ανέφερε τα εξής: «Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και πολλά φιλιά στα δύο κορίτσια που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Χαίρομαι πάρα πολύ εγώ με αυτά! Να μην ασχοληθούμε με τα άλλα τα δυσάρεστα… Να πω κουράγιο στην Ιωάννα Τούνη. Όπως διαβάζω στα sites μάλλον περνάει λίγο δύσκολα… Δεν είναι τίποτα, οι τρεις πρώτοι μήνες, οι τέσσερις… Πέντε μου πήρε εμένα. Πέντε μήνες τάβλα να κοιτάω το ταβάνι, αλλά – το ξέρω στα λένε τώρα και νευριάζεις – αλλά δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά. Αυτό που έρχεται, δεν το φαντάζεσαι. Οπότε κουράγιο, κράτα γερά!».

Η Ιωάννα Τούνη βλέποντας τη συμβουλή της Μαρίας Ηλιάκη, έγραψε πως ήταν η «καλημέρα» που χρειαζόταν.Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα σε βάρος του πρώην προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, για ξέπλυμα χρήματος

Πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Πολωνία

Νέα Υόρκη: Υπάλληλος σε ταχυφαγείο πυροβολήθηκε γιατί οι τηγανιτές πατάτες ήταν κρύες

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

43χρονος πέθανε στον ύπνο του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Αστικό Λεοφωρείο βούλιαξε σε λακκούβα στο δρόμο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

«Έσκισε» στις πανελλαδικές εξετάσεις ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Βουρούκος, απόφοιτος του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago

Έφυγε από την ζωή ο Bengaj Altin(Αλέκος ) μαρμαράς στην Σκιαθο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Φορτηγό παρέσυρε πεζή στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σοκ συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο Υποδιοικητής πυροσβεστικής Αέρ.Σκιαθου

Χωρίς κατηγορία4 ημέρες ago

Τουρμπίνα αεροπλάνου την πέταξε στην θάλασσα στην Σκιαθο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ρασοφορία σε Μοναχό για τον Ευάγγελο Γαλανη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Τροχαίο στην οδό Μαιάνδρου- Ο Νεαρός με το δίκυκλο πέρασε πάνω από το αυτοκίνητο και «προσγειώθηκε» στο έδαφος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγικός επίλογος για ηλικιωμένο ζευγάρι στον Άγιο Βασίλειο Βόλου.

Δημοφιλή