Connect with us

LIFESTYLE

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή σας να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι για δουλειά είτε είναι για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, ενώ σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και, κατ’ επέκταση, δυναμώστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, που έως τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε έως σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας, ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι είτε απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό σας, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που φαίνονται ότι είναι ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να «βαλτώνει». Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας γι’ αυτό τον μήνα είναι η εξέλιξη σε οποιοδήποτε τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά βήματα, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους. Επιτέλους, είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό που δεν τολμούσατε, για να αποκτήσετε τον σύντροφο της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει; Ομως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.

ΖΥΓΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα βαίνει όλο προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλλουν στο να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας και το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο για εσάς. Οι δεσμευμένοι, με αίσθημα αμοιβαίας εκτίμησης, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα. Η κατανόηση και η υπομονή, χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις, μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε έναν ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνει αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει για οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα, μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει. Ετσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως, όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματα σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν θα αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Όμως, μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψής σας ως προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

Πηγή

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE

Η Μόρφιντ Κλάρκ λιποθύμησε όταν έμαθε ότι θα είναι η Γκαλάντριελ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!
Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Amazon Prime Video και οι πρώτες συνεντεύξεις των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, έχουν ξεκινήσει. 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Μόρφιντ Κλαρκ, η οποία θα υποδυθεί τη Γκαλάντριελ αποκάλυψε σε δηλώσεις της στο Variety, την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο ρόλος της είναι αυτός του θρυλικού ξωτικού.

Όπως είπε, η ίδια δεν γνώριζε τίποτα για τον ρόλο, αφού στην οντισιόν δεν της είχαν αποκαλύψει τίποτα.

Εκείνη νόμιζε ότι θα υποδυθεί ένα Ελφ, χωρίς να ξέρει ποιο ακριβώς ήταν αυτό. Έμαθε ότι θα είναι η Γκαλάντριελ κατά τη διάρκεια της προβολής του «Personal History of David Copperfield». Εκεί βρίσκονταν οι ηθοποιοί για να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Μόρφιντ λιποθύμησε και την έπιασε ένας σεκιούριτι. «Ξαφνικά συνειδητοποίησα τι μεγάλη υπόθεση ήταν όλο αυτό για εμένα και λιποθύμησα κατά τη διάρκεια των Q&A του “Personal History of David Copperfield”. Θυμάμαι ότι με έπιασε ένας υπέροχος σεκιούριτι. Ήξερα ότι έκανα οντισιόν για ένα ξωτικό, αλλά δεν ήξερα ποιο.

Εγώ και η αδερφή μου πραγματικά τρελαθήκαμε προσπαθώντας να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα ήταν η Γκαλάντριελ», είπε.


Τον Ιούλιο, η Amazon Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για το prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», με τίτλο «The Lord of the Rings: The Rings of Power», που αποτελεί μία από τις ακριβότερες παραγωγές αξίας 1 δισ. λιρών, σύμφωνα με τη Guardian.

Στο τρέιλερ οι φαν παίρνουν μια γεύση από τους κεντρικούς χαρακτήρες του βασιλείου Númenor με την Γκαλάντρια να προειδοποιεί τον Έλροντ, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Αλαμάγιο ότι: «ο εχθρός είναι ακόμα εκεί έξω, το ερώτημα είναι πού».

Το πρώτο μέρος της σειράς γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία ενώ όπως ανακοινώθηκε, η παραγωγή θα μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δεύτερη σεζόν.

Δείτε το τρέιλερ
Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τελικά μάθαμε να ζούμε με τον κορωνοϊό – «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών

Η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει «συνοριακό ζήτημα» στον Έβρο λέει το ΥΠΕΞ

Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

https://platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

LIFESTYLE

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!
Το νησί των ανέμων επέλεξαν ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ζευγάρι εθεάθη σε κοσμοπολίτικη πλαζ της Μυκόνου να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. 

Η Νίκη Θωμοπούλου επέλεξε ένα μαύρο μπικίνι που συνδύασε με ένα κολιέ με χάντρες, ενώ ο Γιάννης Μαρακάκης φόρεσε ένα λευκό μαγιό σε στυλ – βερμούδα.

Δείτε τις φωτογραφίες

AS2A1307
AS2A1344

AS2A1367
AS2A1265
AS2A1350

AS2A1245
AS2A1298

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με την τελετή να πραγματοποιείται σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στην Ανάβυσσο. Η απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ήρθε μετά από 1,5 περίπου χρόνο σχέσης. Το 2020 υποδέχτηκαν την κόρη τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τελικά μάθαμε να ζούμε με τον κορωνοϊό – «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών

Η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει «συνοριακό ζήτημα» στον Έβρο λέει το ΥΠΕΞ

Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Κλείσιμο

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
COVER STORY9 ώρες ago

Σοκ Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στην Σκιαθο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago

Έφυγε από τη ζωή ο Βολιώτης οφθαλμίατρος και λογοτέχνης Ευάγγελος Ευαγγελίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες ago

Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιάννης Αρβανιτογιάννης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago

Σοκ στα Λεχώνια – Άνδρας απαγχονίστηκε στην αυλή του σπιτιού του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

25χρονος από τη Λάρισα έβγαλε εφαρμογή στο κινητό που διώχνει τα κουνούπια με όνομα «Ksou Ksou»

Δημοφιλή