Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέβηκε στην πρώτη τετράδα ο Παναθηναϊκός

Published

on

PAO Polo

 

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη με 15-11 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 8η “στροφή” της Α1 Ανδρών Πόλο. 

Πήρε φόρα για τα καλά ο Παναθηναϊκός, που πέτυχε την τρίτη σερί νίκη και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε στην τυπική του έδρα, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, με 15-11 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έφθασε τους 13 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ξεπέρασε κατά έναν τον αποψινό αντίπαλό της στη βαθμολογία. Παράλληλα, πήρε… ρεβάνς για την ήττα του στην πρεμιέρα του Α’ Γύρου στο “Αντ. Δημητρόπουλος” (8-6 τότε ο ΑΝΟΓ).

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και κατάφερε να προηγηθεί ακόμη και με έξι γκολ διαφορά στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου (12-6).

Advertisement

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 15-11

Οκτάλεπτα: 3-2, 6-2, 3-2, 3-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Ταλιούρας, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης 1, Νικολαΐδης Γ. 2, Στίβενσον 1, Μπραΐμης 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Σκλήρας.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 2, Ναγκλ, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 4, Ίλιτς, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Ηλιόπουλος Αλ. 2., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Advertisement

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης//Γ.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή