Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανταποδίδουν με δικό τους κορεό οι φίλοι της ΑΕΚ

Published

on

4005819

 

Οι οπαδοί της “Ένωσης” έχουν ετοιμάσει ένα αντίστοιχο κορεό, ώστε να στολίσουν κι εκείνοι ένα κομμάτι της κερκίδας της OPAP Arena, όπως συνέβη δηλαδή και πριν δύο εβδομάδες στο “Βελοντρόμ”.

Το αποκορύφωμα του εντυπωσιακού οπαδικού τριημέρου πριν από δύο εβδομάδες στην Μασσαλία, ήταν το κορεό που σήκωσαν πριν την σέντρα του ματς με την ΑΕΚ, οι οπαδοί της Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, απεικόνιζε οπαδούς των δυο ομάδων αγκαλιασμένους, με κάτι ανάλογο να ετοιμάζουν και για απόψε οι οργανωμένοι των “κιτρινόμαυρων”.

Από την αναμέτρηση της ομάδας του Αλμέιδα λοιπόν με την αντίστοιχη του Γκατούζο (9/11, 22:00) αναμένεται να κεντρίσει τα βλέμματα το εν λόγω κορεό, το οποίο θα σηκωθεί στο ένα πέταλο του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς και η ανύψωσή του θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την σέντρα του αγώνα. Επίσης, θα καλύπτει και τα δύο διαζώματα και θα απεικονίζει τη φιλία της “Original 21” με τους “Comando Ultras”.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων πάντως, έχουν ήδη κάνει μαζί από χθες ένα τεράστιο γλέντι στους δρόμους γύρω από το γήπεδο. Συνέχεια στο εξωαγωνιστικό πάρτι θα υπάρξει σήμερα, με πολλούς οπαδούς της γαλλικής ομάδας να βρίσκονται ήδη έξω από την OPAP Arena. Επιπλέον, σήμερα υπάρχει ακόμα μία προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση νωρίς το απόγευμα, σε ανοιχτό χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.//ΠΜ

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή