Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δράσεις ευαισθητοποίησης για την καλή υγεία των παιδιών μας με οδηγό μουσικά παραμύθια για τη σωστή διατροφή

Published

on

202311091827211915

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα τη σωστή διατροφή και την καλή υγεία των παιδιών μας η Πρόεδρος της Επιτροπής κατά του Παιδικού Καρκίνου των Lions Club στο International 117Β Ελλάδα Κύπρος, μέλος της ΙΒΒΥ , της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Τμήματος παιδιού του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων συγγραφέας και παιδαγωγός με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία Λητώ Τσακίρη υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις στην Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα σε βιωματικό εργαστήρι της σε τμήματα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλίας έδειξε στις σπουδάστριες πως να προσεγγίσουν τον τρόπο που παρέχεται η βιωματική μάθηση σχετικά με τους κανόνες σωστής διατροφής. Με οδηγό τα μουσικά παραμύθια της “Η κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική” και “Οι βιταμίνες κάνουν πάρτι” προσφέρει διατροφικά πρότυπα ακόμη και στα μικρά παιδιά βρεφονηπιακού σταθμού.
Αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η συγγραφέας είναι προσκεκλημένη και θα υλοποιήσει μία εκπαιδευτική δράση στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης. Με οδηγό τη μουσική και την έμμετρη γραφή της θα προσφέρει στα παιδιά σωστά διατροφικά πρότυπα, Τα συγκεκριμένα βιβλία της Συγγραφέα δουλεύονται από πλήθος εκπαιδευτικών στα εργαστήρια δεξιοτήτων ΕΥ ΖΗΝ του Υπουργείου Παιδείας και κυκλοφορούν πανελλαδικά και στην Κύπρο από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή