Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιτούδης για Σπανούλη: «Είναι πολύ καλή κίνηση, ήταν δική μου ιδέα»

Published

on

Dimitris Itoudis 2

 

Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στη Σερβία για την αναμέτρηση με την Παρτίζαν (9/11, 21:30) για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα “meridiansport.rs” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διάδοχό του στην Εθνική.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράνοβιτς, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του, ενώ, κλήθηκε να σχολιάσει και τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως ήταν δική του η ιδέα της πρόσληψής του.

«Μίλησα μαζί του. Είναι πολύ καλή κίνηση. Ήταν δική μου ιδέα. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί, ότι θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους. Από τότε που ήταν παίκτης ήθελε να γίνει προπονητής. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιασικεβίτσιους. Ήταν ξεκάθαρο. Αντίθετα, ο Διαμαντίδης ποτέ δεν είχε τέτοια επιθυμία. Οι δύο αυτοί όμως (σ.σ. Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους), ήταν ξεκάθαρο πως το ήθελαν» . //ΜΛ.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή