Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Πάμε στοίχημα πως δεν θυμάστε αυτές τις ελληνικές σειρές;

Published

on

photo 5935896269568459799 x

Υπάρχουν ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, κυρίως κωμικές, οι οποίες είτε σημείωσαν επιτυχία αλλά σταμάτησαν για άλλους λόγους, είτε «πάτωσαν» σε τηλεθέαση. Εσύ, τις θυμάσαι;

Η σειρά έχει λάβει αρνητικές κριτικές, καθώς παρουσίαζε τα γκέι άτομα στερεοτυπικά

«Δι$ μαδιάμ (ΑΝΤ1)»

Η σειρά «Δι$ μαδιάμ (ΑΝΤ1)» είχε δημιουργήσει την εντύπωση ότι θα θριαμβεύσει λόγω των γνωστών ηθοποιών του καστ, αλλά εν τέλει σταμάτησε μετά από λίγα μόλις επεισόδια, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ο μεγαλοβιομήχανος Αλέκος Καρνελούζος απολάμβανε τα πλούτη του μέχρι που είδε το όνομα του να γίνεται εξώφυλλο σε εφημερίδες με «σκάνδαλα». Η αποκάλυψη ότι έχει δυο κόρες, έκανε τη ζωή του, όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος «Δι$ μαδιάμ».

Στο καστ περιλαμβάνονταν οι Νένα Μεντή, Κατιάνα Μπαλανίκα, Σοφία Μουτίδου, Βαλερία Κουρούπη, Αντώνης Καρυστινός, Ελπίδα Πράμας, Κώστας Αποστολάκης, Άννα Αγαθονικιάδου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης κ.ά.

Advertisement

«Μη με σκας (Alpha TV)»

Το «Μη με σκας» αποτέλεσε μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Οι σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Κώστας Βαρελίδης.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2015, όμως διακόπηκε μόλις 3 Νοεμβρίου 2015, μετά από μόλις 3 επεισόδια, λόγω χαμηλής τηλεθέασης χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πληροφορία για το αν θα κοπεί τελείως. Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Γιάννης Μπέζος επιβεβαίωσε ότι η σειρά κόβεται οριστικά.

Η σειρά έχει λάβει αρνητικές κριτικές, καθώς παρουσίαζε τα γκέι άτομα στερεοτυπικά.

«Η τράπεζα (Mega)»

Η τράπεζα, είναι μια ελληνική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2002-2003 και αποτελείται από 13 επεισόδια. Το σενάριο της σειράς επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Νάσης, ενώ τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Σπύρος Ρασιδάκης.

Advertisement

«Κάπου σε ξέρω (Mega)»

Η ελληνική τηλεοπτική κωμική σειρά «Κάπου Σε Ξέρω» προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega Channel τη σεζόν 2001-2002. Οι πρωταγωνίστριες της ήταν οι Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ το σενάριο υπέγραψαν η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η Πηνελόπη Κροντηροπούλου.

Η σειρά πραγματεύεται μια επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου, γεγονός το οποίο αποτέλεσε θέμα ζήτησης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από την προβολή των πρώτων επεισοδίων.

«Με τα παντελόνια κάτω (Mega)»

Η ελληνική κωμική τηλεοπτικής σειρά Με τα παντελόνια κάτω ήταν ο τίτλος μιας ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε στο Mega τις σεζόν 2012-2014. Τη διασκευή του σεναρίου υπέγραψαν από κοινού ο Βασίλης Σπηλιόπουλος και ο Άγγελος Χασάπογλου, ενώ σκηνοθέτης υπήρξε ο Βασίλης Θωμόπουλος. Η σειρά ξεκίνησε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 και λόγω της επιτυχίας της ολοκληρώθηκε σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος αποτελούνταν από 13 επεισόδια ενώ ο δεύτερος με 21 επεισόδια.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή