Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για ντεμπούτο οι Σμιθ και Άλστον

Published

on

smith

 

Η σημερινή (9/11) προπόνηση πραγματοποιήθηκε με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ”ασπρόμαυρων” και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/11, 17:15 ΕΡΤ 3) κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Τζάστιν Άλστον και ο Κένταλ Σμιθ είναι οι δύο επιπρόσθετες λύσεις για το ρόστερ του Φώτη Τακιανού και ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους.

Ο 54χρονος τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ προέβη σε δύο μεταγραφικές ενισχύσεις μετά τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, ο 29χρονος ψηλός, είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στην θέση ”5”, ενώ ο Σμιθ αποκτήθηκε από τους ”ασπρόμαυρους” για μία επιπλέον λύση στην περιφέρεια, έχοντας κιόλας εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την φανέλα του Κολοσσού, αριθμώντας 10.9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο με 40.9% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (9/11) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα. //ΜΛ.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή