Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερστάπεν: «Η πίστα του Λας Βέγκας είναι διαφορετική»

Published

on

Max Verstappen 9

 

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μίλησε για το σιρκουί της Αμερικής, το οποίο θα συναντήσει στο επόμενο Grand Prix, μετά από αυτό στην Βραζιλία, όπου και νίκησε.

Τι και αν ο 26χρονος έχει ήδη κατακτήσει το τρίτο του συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο, δεν σταματάει πουθενά και μελετάει ήδη την επόμενη πίστα, η οποία είναι στο Λας Βέγκας και είναι η προτελευταία του πρωταθλήματος. Ωστόσο, στέκεται τόσο στην εμφάνισή του στο Ιντεράγκος, όπου και είδε πρώτος από όλους την καρό σημαία, αλλά και στην ιδιαιτερότητα του αμερικανικού σιρκουί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική σε αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο εκκινήσεις που έκανα ήταν πολύ καλές. Στη συνέχεια όλος ο αγώνας είχε να κάνει με τη διαχείριση των ελαστικών. Είχαμε καλό ρυθμό με κάθε γόμα, ειδικά όμως στο μεσαίο stint κατάφερα να δημιουργήσω διαφορά. Όλα μπορεί να έδειχναν εύκολα, όμως σε αυτή την πίστα με την μεγάλη φθορά ελαστικών θα πρέπει συνέχεια να διορθώνεις τη θέση του μονοθεσίου. Οπότε πρέπει να είσαι διαρκώς συγκεντρωμένος. Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ιδανικά σήμερα.

Advertisement

Η πίστα του Λας Βέγκας είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Ιντερλάγκος. Με αρκετά πιο χαμηλή θερμοκρασία, ας δούμε ποιο θα είναι το επίπεδο πρόσφυσης στην άσφαλτο. Είναι κάτι άγνωστο για όλους, σίγουρα θα είναι ένας αγώνας γεμάτος εκπλήξεις».//ΓΚ



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή