Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Χαμός στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τη Μόνικα Μπελούτσι

Published

on

photo 2023 11 09 00 41 21 5

Για να τη δουν από κοντά και να προλάβουν να τραβήξουν μια φωτογραφία πλήθος ανθρώπων περίμενε τη Μόνικα Μπελούτσι έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιταλίδα σταρ, που είναι καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας.

Στην ταινία «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα η Μόνικα Μπελούτσι ερμηνεύει σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της κορυφαίας σοπράνο.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

Εν μέσω επιφωνημάτων, φλας και εκφράσεων λατρείας, η Μόνικα Μπελούτσι περπατά, χαιρετά ευγενικά τον κόσμο και στέλνει ένα φιλί στον αέρα.

Advertisement

«Βαθιά μέσα στην καρδιά μου η Ελλάδα»

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η Μόνικα Μπελούτσι δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Είπε πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της.

«Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ«, είπε χαρακτηριστικά.

Η Χάρις Αλεξίου στην προβολή της ταινίας

Μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν την ταινία η ξεχωριστή Χάρις Αλεξίου.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Μόνικα Μπελούτσι θα βρίσκεται και πάλι στον ίδιο χώρο με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μαλένα», οπότε και θα βραβευτεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο, για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή