Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

AUTO-MOTO

1000 εκκινήσεις σε Μοτοκρός για τον Δημήτρη Κεραμιδά

Published

on

keram.jpg

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος Πρωταθλητής Μοτοκρός Δημήτρης Κεραμιδάς, έκανε 1000 εκκινήσεις σε αγώνες ΜΧ μέσα σε 36 χρόνια!
Γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο στις 13 Μαρτίου του 1988. Τέσσερα χρόνια αργότερα ξεκίνησε να τρέχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ, ενώ στις 18 Ιουλίου του 1994 έτρεξε για πρώτη φορά σε Διεθνή Αγώνα, στην πίστα Westerlo στο Βέλγιο. Το επόμενο ορόσημο της καριέρας του ήταν η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοκρός, στην Σλοβακία στην πίστα Lucenec στις 18 Ιουλίου του 1999.


Με πάνω από 150 νίκες, με οδήγηση σε πάνω από 120 πίστες σε 48 χώρες του κόσμου, παράλληλα και με τη δημοσιογραφική του καριέρα, οδηγώντας πολλές μοτοσυκλέτες των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, αγωνίζεται φέτος στην κατηγορία Senior του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με Suzuki RM-Z450 και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την χιλιοστή εκκίνησή του στον Αγώνα που έγινε στην πίστα των Τρικάλων το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Advertisement


Κυπελλούχος και Πρωταθλητής Ελλάδας πολλές φορές σε Μοτοκρός και Scramble και τρεις φορές Πρωταθλητής Ανατολικής Ευρώπης Motocross MX3 από το 2009 έως το 2011, συνεχίζει να αγωνίζεται και να συμμετέχει ενεργά και ως μάνατζερ στη συνεργασία της DK Racing και της αντιπροσωπείας της Suzuki στη χώρα μας για την διάθεση των ΜΧ της Ιαπωνικής εταιρίας.
Του ευχόμαστε σύντομα να πετύχει κι άλλα ορόσημα στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή