ΚΗΔΕΙΕΣ

Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Ιωάννης Καπέλλας σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε ο Χρήστος Τσιούγκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλλιπεύκη.

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Κουτάλος σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 2.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον Τύρναβο.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Μαρία Σαΐτη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο Μακρυχώρι.

Απεβίωσε ο Ιωάννης Δημ. Τσακνάκης σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο Μακρυχώρι Λάρισας.

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Θωμάς Γιαννίκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Αστέριος Τσόγιας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας.

Απεβίωσε η Βασιλική Παπαδημητρίου σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στα Κυπαρίσσια Λάρισας.

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε η Λουίζα Μισδραχή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 2.15 μ.μ. από την Ιερά Συναγωγή (Κύπρου 89) στη Λάρισα.

xasiotis

Περισσότερα Εδω