ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Εντυπωσιάζει το Πάρκο των Ευχών (φωτ- Βίντεο)

(φωτό tsantopoulos)

Είναι πραγματικά μαγικό το Πάρκο των Ευχών καθώς σκοτεινιάζει. Το απόγευμα της ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτη Νταής ανέλαβαν να ξεναγήσουν τοπικούς αλλά και δημοσιογράφους από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Μιλώντας ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι το Πάρκο αναμένεται να σημειώσεις μεγάλη επιτυχία και να γίνει πόλος έλξης. Μάλιστα σημείωσε πως «φέτος το Πάρκο των Ευχών με τα μηνύματα που έρχονται δείχνει πως θα κλέψει την παράσταση στις φετινές γιορτές»

Απαντώντας για την κριτική όσον αφορά τις διαδικασίες που προηγήθηκαν τόνισε με νόημα ότι «αφήνουμε πίσω την μιζέρια και προχωράμε».

Όπως φαίνεται είναι όλα έτοιμα για την έναρξη και απομένουν μόνον κάποιες τελευταίες… πινελιές για να ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή και για να εγκαινιαστεί από το δήμαρχο Λαρισαίων μια ημέρα αργότερα το Σάββατο.

Βέβαια καθόλη την διάρκεια των γιορτών θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vgPEMEC0FVM?feature=oembed&w=610&h=343]

Πάρκο 3 Πάρκο 4 Πάρκο 2 Παρκο 5 Πάρκο 6 Παρκο 7 Παρκο 8 Παρκο 9 Παρκο 10 Παρκο 11 Παρκο 12 Παρκο 13 παρκο 14 Παρκο 15 Παρκο 16

Περισσότερα Εδω