ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΤΑ

Συσκευή υπολογίζει την αντιοξειδωτική ικανότητα υγρών τροφίμων

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας θα παρουσιάσει επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα την πρόσφατη επιστημονική επιτυχία του Τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, για την ανάπτυξη μιας συσκευής που μπορεί να υπολογίσει την αντιοξειδωτική ικανότητα υγρών τροφίμων όπως ο καφές, οι χυμοί, η μπύρα και το κρασί, το γάλα και η οποία έτυχε αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Περισσότερα Εδω