Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Αποστόλου και εκπροσώπων των αγροτών της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, με επικεφαλής το Βαγγέλη Μπούτα, στρέφονται οι αγρότες όλης της χώρας. Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό, θα γίνουν γενικές συνελεύσεις στις κατά τόπους περιοχές, ώστε να καθοριστεί η επόμενη κίνηση.

Ήδη, οι αγρότες από το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν σε συνέλευση στις 8 το βράδυ για να αποφασίσουν από κοινού πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Να ανακόψουν την υλοποίηση των πολιτικών εκείνων, που οδηγούν σε αφανισμό του πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, διατυπώνοντας χαρακτηριστικά την εκτίμηση ότι «με τον ρυθμό που πάμε σε λίγα χρόνια ο μεγαλύτερος αριθμός των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα θα βρίσκονται στα αζήτητα», κάλεσε τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, με την ομιλία του εντός της ΔΕΘ, όπου διεξάγεται η 27η Agrotica μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετική είδηση:Πορεία και συλλαλητήριο αγροτών στη Θεσσαλονίκη (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω