«Στούντιο Κώστας Μότσης», ονομάζεται από σήμερα με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ, ο ραδιοθάλαμος της ΕΡΑΣΠΟΡ, στη μνήμη του ιδρυτή του σταθμού και ενός εκ των σημαντικότερων ανθρώπων στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή ονοματοδοσίας, άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομα τους με την πορεία της ΕΡΑΣΠΟΡ, βρέθηκαν στους διαδρόμους του αθλητικού ραδιοφώνου για να τιμήσουν αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.
«Ο Κώστας Μότσης μας δίδαξε την δύναμη που θα πρέπει να έχουν όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και της ΕΡΑΣΠΟΡ», τόνισε φανερά συγκινημένος ο
Διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος.

«Ο Κώστας Μότσης ήταν ο εκτελεστής, αυτός που υλοποιούσε τα πάντα. Ήταν ακούραστος, έτρεχε συνέχεια και θα πρέπει όλοι να τον έχουν ως παράδειγμα», τόνισε ο πρώην γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΡΤ Παναγιώτης Τσολιάς, παραβρέθηκαν σύσσωμη η οικογένεια της ΕΡΑ Σπορ, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, παλιοί συνάδελφοι και φίλοι του Κώστα Μότση, ο πρώην τομεάρχης της ΕΡΑ Σπορ Μάκης Παπαζήσης, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τσαλαπάτης και φυσικά η οικογένεια του εκλιπόντος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Περισσότερα Εδω