Μνημόσυνο για τους αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον

Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 επιμνημόσυνη δέηση στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-7

«Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τιμήθηκε ο συνάδελφος ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Διαμαντής, ο οποίος την 5/1/2009, υπηρετών στη Διμοιρία 542/ΥΑΤ/ΔΑΕΑ και ευρισκόμενος σε Υπηρεσία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από τρομοκράτες του «Επαναστατικού Αγώνα».

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-9

Την εκδήλωση στην οποία Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος πατήρ Βαρθολομαίος τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Κωνσταντίνος, οι βουλευτές κ.κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ Κωνσταντίνος , ο Γ.Ε.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ Δημόκριτος, ο  Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος  κ. ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος κ. ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ Απόστολος, ο Πρόεδρος  της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων στην ενέργεια και στην αποστρατεία. Τιμές για μια ακόμη φορά απέδωσε η μπάντα του Δήμου Λαρισαίων, την οποία και ευχαριστούμε δημόσια.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου».

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-8 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-6 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-5 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-4 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-3 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-1 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-10

Περισσότερα Εδω