Η ανακαίνιση του κτηρίου ΝΥΜΑ οδηγεί τον ΟΤΕ στην επιλογή μετακίνησης μεγάλου αριθμού εργαζομένων και το θέμα προβληματίζει για το βέλτιστο τρόπο που αυτό μπορεί να γίνει.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) αναφέρει: «Κατόπιν απαίτησής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση εκπροσώπων της ΟΜΕ–ΟΤΕ με τη Διοίκηση, προκειμένου να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις σχετικά με τη μετακίνηση του προσωπικού από το ΝΥΜΑ λόγω της ανακαίνισης. Η Διοίκηση μας απάντησε ότι το τεχνικό προσωπικό (που αφορά στις εγκαταστάσεις και υποδομές εντός του κτιρίου) θα εργάζεται στο ΝΥΜΑ και εάν χρειαστεί για λόγους ασφαλείας θα μετακινείται σε κτίρια πέριξ αυτού, ενώ το προσωπικό των τηλεφωνικών κέντρων θα μετακινηθεί στα κτίρια της Καλλιθέας, της Αχαρνών, της Ιεροσολύμων και της Αθηνάς.

Με γνώμονα τη διευκόλυνση των συναδέλφων, απαιτήσαμε να προβλεφθεί η μεταφορά των εργαζομένων στο κτίριο της Καλλιθέας με λεωφορεία από και προς τον πλησιέστερο σταθμό ΗΣΑΠ.

Ομοίως και για όσους θα εργάζονται στο κτίριο της Ιεροσολύμων. Επίσης, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των συναδέλφων, απαιτήσαμε φύλαξη σε όλα τα κτίρια και ιδίως στο κτίριο της Ιεροσολύμων λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής«.

Συνεχίζοντας η ομοσπονδία επισημαίνει: «Ζητήσαμε τη μετεγκατάσταση του καταστήματος της Πατησίων, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πελάτες του κέντρου, σε κατάλληλο κτίριο της περιοχής.

Ζητήσαμε άμεσα να επισκεφθούν το κτίριο της Καλλιθέας τεχνικοί ασφαλείας καθώς και οι Γραμματείς Υγιεινής και Ασφάλειας των Σωματείων. Επίσης στην όλη διαδικασία μετακίνησης στελέχη της ΟΜΕ-ΟΤΕ θα έχουν την ευθύνη επίλυσης τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

Εργαζόμαστε για μια ομαλή μετάβαση, τυχόν προβλήματα που προκύψουν θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί. Η ταλαιπωρία είναι πρόσκαιρη. Μετά την ανακαίνιση το ΝΥΜΑ θα αποτελεί κόσμημα για την εταιρεία μας, την περιοχή αλλά και για όλους τους συναδέλφους που θα εργάζονται σε αυτό».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω