Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι, μετά την νέα ήττα και αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, γνωρίζοντας ότι είναι μία εξέλιξη, που κάνει δύσκολη πλέον την θέση στον γαλλικό σύλλογο.

«Και στα δύο παιχνίδια δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Στο πρώτο που ήταν μοιρασμένο, κατάφεραν να φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έκαναν τη διαφορά εκεί. Η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα. Σήμερα, το 60% του παιχνιδιού ήταν γι ‘αυτούς. Κατάφεραν να σκοράρουν. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ, μας αφαίρεσε κάθε δυνατότητα, ενώ υπήρχε και η αποβολή του Βεράτι. Είναι απογοητευτικός ο αποκλεισμός σε αυτή την φάση. Όμως δεν είναι απογοήτευση να πέφτεις από την Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Ισπανός προπονητής της Παρί ΣΖ.

«Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε όλες τις πιθανές συνθήκες και χωρίς έναν παίκτη. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε εάν έπαιζε ο Νεϊμάρ. Τώρα, θα πρέπει να αναλύσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία. Πρέπει να γατζωθούμε στα τρόπαια που μας έχουν απομείνει. Χρειαζόμασταν το μυαλό και την καρδιά, όχι μόνο την καρδιά. Όταν έφτασα στην Παρί ΣΖ, είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα κερδίσει το Champions League. Ίσως την επόμενη σεζόν ή ίσως και μετά. Είναι σε μια διαδικασία ανάπτυξης», πρόσθεσε ο Ουνάι Έμερι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Περισσότερα Εδω