«Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας», αναφέρει ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2018 (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του στο πάρκο της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσει το «5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας» στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αθλητές.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, που έχουν σταθερή και πολύχρονη δραστηριότητα και σε κοινωνικά ζητήματα: «Στο τουρνουά μας θα τιμηθεί ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ κ Θωμάς Μαύρος. Είναι η πέμπτη χρονιά στην Ελλάδα και στον κόσμο που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του 1ου καί 2ου στόχου των «17 Global Goals για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030» των Ηνωμένων Εθνών.

Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή !

Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα θα είναι, εάν το επιθυμείτε, «το καλάθι συμμετοχής» (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα-Ρούχα-Παιχνίδια-Φάρμακα), τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών.

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και θεσμοθετούν κοινωνικές δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα».

Περισσότερα Εδω