ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

«Στηρίζουμε τα μέλη μας που διώκονται»

Συνέλευση της Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών Λάρισας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μπροστά στην διαμορφωθείσα  κατάσταση τόσο στην πόλη όσο και πανελλαδικά και επισημαίνονται τα εξής:

«Η απόφαση είναι για πλήρη στήριξη όλων των μελών του κινήματος που διώκονται για την δράση τους κατά των πλειστηριασμών στην πόλη μας.

Είμαστε  σε αγωνιστική αναμονή ενόψει ξεκαθαρίσματος της στάσης των συμβολαιογράφων της Λάρισας που βρίσκονται σε αποχή αλλά και  για τυχόν εξώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας.

Θα βρεθούμε με επαγγελματοβιοτέχνες, εμπόρους, αγρότες εργαζόμενους και κάθε έναν που βρίσκεται ή θα τεθεί στο στόχαστρο της ΕΕ, του Ντράγκι του Στουρνάρα και της κυβέρνησης καθώς θα εφαρμόζονται οι  ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη σε τράπεζες και προς το δημόσιο.

Περιμένουμε  και επιζητούμε επικοινωνία με όποιον Λαρισαίο μικροϊδιοκτήτη χρειάζεται την βοήθεια και την κινητοποίηση του πανελλαδικού κινήματος για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό  που τον άφορα και διεξάγεται σε κάποια άλλη πόλη.

Και τέλος  σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε  εκδήλωση με την συμμετοχή κι  άλλων φορέων  για όλα τα παραπάνω».

Περισσότερα Εδω