Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στις δηλώσεις της βουλευτή και τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ ‘Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για τα ΕΛΤΑ.

«Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί.

Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ» δήλωσε ο κ. Παππάς.

Νωρίτερα η κ. Ασημακοπούλου σε δήλωσή της είχε χαρακτηρίσει τον υπουργό ΨΗΠΤΕ «αποτυχημένο υπουργό – καναλάρχη» κατηγορώντας τον ότι «ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων».

«Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους, ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται ότι έχουν μείνει στην «απ’ έξω»» ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω