ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Δ.Ε.Υ.Α

«Πίνουμε το λιγότερο εμφιαλωμένο νερό από όλη την Ελλάδα» (φωτ.)

Η Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας και η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης) συνδιοργάνωσαν ημερίδα το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού (22 Μαρτίου).

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε  στις 9 Μαρτίου στην Λάρισα στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.ΑΛ.. Τα θέματα αφορούν σε επίκαιρα ζητήματα του τομέα νερού.

Στην ημερίδα που εκπροσωπούνταν και οι 127 ΔΕΥΑ της χώρας αναλύθηκαν οι δράσεις των εταιριών ύδρευσης ώστε να εξασφαλίσουν μέσω των δικτύων τους ποιοτικό νερό για τους πολίτες.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας για τις δράσεις της ΔΕΥΑΛ σημειώνοντας με νόημα ότι «μέλημά μας είναι η ανταποδοτικότητα και η αξιοπιστία στην παροχή του νερού. Να σημειώσω ότι στη Λάρισα πίνουμε το λιγότερο εμφιαλωμένο νερό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδα, γεγονός που οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που κάνει η ΔΕΥΑΛ », κατάληξε.

Στην ημερίδα συζητήθηκαν και τα μέτρα για τα σχέδια διαχείρισης Λεκανών Απορροής των ποταμών, καθώς και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στις εγκαταστάσεις άρδευσης.

ΔΕΥΑ 1

ΔΕΥΑ 6

ΔΕΥΑ 5

ΔΕΥΑ 4

ΔΕΥΑ 3

Περισσότερα Εδω