Στο συλλαλητήριο της Τρίτης 20 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, καλεί τους ναυτεργάτες η νέα διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Στη νέα διοίκηση της ΠΕΜΕΝ πρόεδρος είναι ο Αθανάσιος Ευαγγελάκης,  Α’ Γραμματέας ο Ιωάννης Μαγγανάς και Ταμίας ο Γιώργος Γεράνιος.

Το Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ σε ανακοίνωσή του «απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους Μηχανικούς, στους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους και στις γυναίκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τους καλεί να συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Καλούμε τα σωματεία, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, δυναμώνοντας τον αγώνα για ΣΣΕ με αυξήσεις, για επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751€, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, που υπονομεύουν τις ΣΣΕ.

Καλούμε του Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 10.30 το πρωί στα γραφεία μας».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω