ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο τελευταίο στάδιο το πρώτο τμήμα της Ηπείρου

Τα συνεργεία εργάζονται και σήμερα, αλλά η άσφαλτος δεν έπεσε ακόμη στο πρώτο κομμάτι της Ηπείρου, από Ανθίμου Γαζή μέχρι Παπαναστασίου

– Αλλάζει ριζικά το κέντρο της πόλης μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου

Η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών είναι η αιτία που τα συνεργεία δεν μπόρεσαν μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα του Δήμου Λαρισαίων να παραδώσουν το τμήμα της Ηπείρου, από την Ανθίμου Γαζή έως και την Παπαναστασίου. Όμως τα συνεργεία έβαλαν μπρος για να ρίξουν άσφαλτο, που λόγω του καιρού δεν μπορούσαν και αναμένεται το τμήμα αυτό να ολοκληρωθεί εντός 24ωρων ώστε ο Λαρισαίος να πάρει μια πρώτη γεύση τι σημαίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας ο σχεδιασμός τροποποιήθηκε. Αρχικά προβλεπόταν ότι τα συνεργεία έπρεπε να ολοκληρώσουν πρώτα το κομμάτι από την Ανθίμου Γαζή έως και την Παπαναστασίου και ύστερα να μπει η ΔΕΥΑΛ στο τμήμα από Ρούσβελτ έως την  Παναγούλη. Όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Έτσι η ΔΕΥΑΛ ξεκίνησε εδώ και 10 ημέρες και μάλιστα ολοκλήρωσε τις εργασίες για αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης στο συγκεκριμένο τμήμα. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακατασκευή του με μεγαλύτερα πεζοδρόμια ώστε καιρού επιτρέποντος και αυτό να ασφαλτοστρωθεί μετά τις απαραίτητες εργασίες.

Περισσότερα Εδω