Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επισήμως με ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να άρει μερικώς την ποινή που είχε επιβάλει ο αθλητικός δικαστής της Super League στον ΠΑΟΚ, για τη ματαιωθείσα συνάντηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειες της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ, αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα. Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι «παράγοντες» δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω