ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλογές από τις 12 ως τις 16 Μαρτίου

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας απευθύνει η Αγωνιστική Κίνηση Οικοδόμων-Εργατική Παρέμβαση, παρουσιάζοντας παράλληλα και τους υποψηφίους της:

«Συνάδελφοι

Ζούμε σε μια εποχή που η φτώχια και η εξαθλίωση έχουν γίνει κανόνας. Η ανεργία και το «έναντι» για όσους δουλεύουν είναι η κανονικότητα μας. Η φτώχια και η εξαθλίωση βρίσκονται σε κάθε σπίτι οικοδόμου. Η κυβέρνηση, οι κατασκευαστές, οι εταιρίες με την βοήθεια ΕΕ και ΔΝΤ έχουν επιλέξει,  επίθεση στο δικαίωμα και για δουλειά και για ζωή.

Δεν πάει άλλο! Να πάμε αλλιώς!

Απέναντι σε όλα αυτά το επίσημο συνδικαλιστικό κίνημα της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει συναινέσει και  αποδεχτεί τη λογική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, η παραγωγικότητα, η ανταγωνιστικότητα και ο «εταιρισμός» είναι η βασική λογική τους. Αυτά τα συνδικάτα είναι εχθρικά στους εργάτες και δεν έχουν σχέση με μας. Οι όποιες αγωνιστικές κινητοποιήσεις έγιναν την προηγούμενη περίοδο είτε από την Ομοσπονδία είτε από το Συνδικάτο δεν αγκαλιάστηκαν απο τους συναδέλφους και άφηναν μια διάθεση ήττας και πίκρας λειτούργησαν σαν ντουφεκιές στον αέρα. Απέναντι λοιπόν στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ χρειάζονται ανυποχώρητοι μαζικοί αγώνες από τα κάτω με διαδικασίες συνελεύσεων – βάσης, μόνο έτσι μπορεί να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Βασική στόχευση μια νέα ενότητα – εμπιστοσύνη στο Συνδικάτο και στην συλλογική δράση του. Οι συνελεύσεις το κυρίαρχο όργανο, το συμβούλιο να έχει συντονιστικό κυρίως χαρακτήρα. Με αυτό το πνεύμα σε καλούμε στις εκλογές του Συνδικάτου που γίνονται 12 μέχρι 16 Μάρτη.

-Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αν όχι εμείς τότε ποιος;

-Οι αγώνες στα χέρια των εργατών.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ- ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: Γκουντουβά Δέσποινα, Κωτσιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωτσιόπουλος Νικόλαος, Πράπας Θωμάς, Σαρηγιάννης Χαράλαμπος, Ταλαχούπης Νικόλαος, Χτενάς  Κωνσταντίνος».

Περισσότερα Εδω