Έκλεισαν οι πύλες στα μηχανήματα επικύρωσης εισιτήριων και σε 15 ακόμη σταθμούς του μετρό. Πειραματικά έκλεισαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ στον Ταύρο και στο Μαρούσι. Έως τις 15 Μαρτίου οι πύλες θα έχουν κλείσει σε όλους τους σταθμού του μετρό.

Προσοχή χρειάζεται και κατά την έξοδο. Αν οι επιβάτες δεν έχουν ακυρώσει την κάρτα τους κατά την είσοδο τότε ακόμη και αν την ακυρώσουν κατά την έξοδο του οι μπάρες της πύλης εξόδου δεν θα ανοίξουν.

Από σήμερα εφαρμόζεται και η διαλειτουργικότητα με τον προαστιακό. Ο διευθυντής τεχνολογικού τμήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Δημήτρης Τσαρούχης εξηγεί πως το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο του οργανισμού θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μετρό και σε όλο το δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας.
Το εισιτήριο λειτουργεί όπως ακριβώς και αυτό του ΟΑΣΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη αστική ζώνη του ΟΑΣΑ. Πολύ συντομία με το ίδιο εισιτήριο το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ταξιδεύει μέχρι το Κιάτο και τη Χαλκίδα. Μετά το ηλεκτρονικό εισιτήριο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα προχωρεί και σε έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω