Ελπίζω ότι η Πολιτεία θα πάρει τα ανάλογα μέτρα, έτσι ώστε να μην έχουμε επανάληψη των φαινομένων, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο.

Να υπάρξει συνολική διευθέτηση στο θέμα του ποδοσφαίρου, διότι υποτίθεται ότι είναι ένα άθλημα, το οποίο διασκεδάζει και φανατίζει, πρόσθεσε. Γίνεται μια προσομοίωση πολέμου, μιας μάχης, αλλά δεν καταλήγουμε βέβαια να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει ένας συνδυασμός στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ανάμεσα στο συλλογικό, το οποίο είναι απαραίτητο και στο ατομικό, συμπλήρωσε ο κος Δουζίνας.

Αναφερόμενος στο θέμα με την Τουρκία και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι φαίνεται ότι το πράγμα αρχίζει να τραβάει. Κάτι που ήταν πολύ συνηθισμένο και το έλυναν τοπικά οι διοικητές με μια σύντομη κράτηση και μετά απελευθέρωση, επεσήμανε. Οι Τούρκοι έχουν την επίφαση ότι ακολουθούμε την σωστή δικονομική διαδικασία, η οποία έτσι και αλλιώς κρατάει πολύ, τελείως τεχνητά, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Novartis ο κος Δουζίνας είπε ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση έχουμε το τέλειο – μη ακαταδίωκτο- έγκλημα. Είναι συνδυασμός του νόμου περί ευθύνης υπουργών, του κανονισμού της Βουλής, του Συντάγματος, αλλά και της νομολογίας, τόνισε. Αν δηλώσουμε εμείς η Επιτροπή της Βουλής ότι είμαστε αρμόδιοι να εξετάσουμε τα θέματα αυτά, ό,τι θα εξετάσουμε έχει παραγραφεί, είπε ο κος Δουζίνας. Πρέπει κάποια στιγμή η δικογραφία να πάει πίσω σε ανθρώπους που έχουν τα εργαλεία να κάνουν αυτή τη δουλειά, διαφορετικά για μια ακόμη φορά το τέλειο έγκλημα θα έχει διαπραχθεί, κατέληξε ο κος Δουζίνας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω