Με αιχμή τη διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, το «Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Πειραιά», ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της 20/3.

Παράλληλα καλεί λίγες ημέρες πριν και γενική συνέλευση την Κυριακή 18 Μάρτη

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του: «Διεκδικούμε με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και τον πλούτο που εμείς παράγουμε, για να ζήσουμε καλύτερα:

Υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς μας. Σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς διαχωρισμούς σε παλιούς και νέους εργαζόμενους. Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Κατάργηση της μερικής απασχόλησης, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς. Κανένας εργαζόμενος να μην αμείβεται κάτω από τα 751 ευρώ.

Συμμετέχουμε στη Γενική Συνέλευση μας, συζητάμε και σχεδιάζουμε μαζί τα επόμενα βήματα, την Κυριακή 18 Μάρτη, 6:00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Πείραια. Ομηρίδου Σκυλίτση 19.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τις Συλλογικές Συμβάσεις, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 20 Μάρτη, 6:30 μμ στον Πειραιά, στην Πλατεία Καραΐσκάκη.

Δυναμώνουμε το σωματείο. Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω