Είμαστε στην τελική ευθεία για το Συνέδριό μας, δεν ανησυχούμε για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής, ανησυχούμε για την πορεία της χώρας και πρέπει όλοι να είμαστε ξάγρυπνοι μπροστά σε κινδύνους που βλέπουμε ότι προκύπτουν από την επιθετικότητα του Ερντογάν και της Τουρκίας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε δυσαρέσκεια για τη χθεσινή συνάντηση ΤσίπραΘεοδωράκη ο κος Χρηστίδης είπε ότι στη χθεσινή συζήτηση στο Πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος έγινε μια πολύ καθαρή κουβέντα και ξεκαθάρισε ότι χωράνε στο Κίνημά μας με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το εθνικό όφελος. Είναι πρωτοβουλίες σωστές που όμως δεν πρέπει να γίνονται αφορμή για επικοινωνιακά παιχνίδια, ξεκαθάρισε ο κος Χρηστίδης.

Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον ελληνικό στρατό, ώστε να εκπονήσει ένα σχέδιο που βελτιώνει την αποτρεπτική μας ικανότητα, συμπλήρωσε ο κος Χρηστίδης. Δεν πρέπει κανείς να κάνει μικροπολιτικά παιχνίπδια γύρω από τα εθνικά θέματα.

Αναφερόμενος στα θέματα του ποδοσφαίρου ο κος Χρηστίδης είπε ότι οι προχθεσινές εικόνες είναι απαράδεκτες, θέλουμε να σπάσει το απόστημα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να έχουμε εικόνες που προσβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς. Να εφαρμόσουμε το θεσμικό πλαίσιο, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια αρχή και σε αυτό, κατέληξε ο κος Χρηστίδης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω