Αφού αγκάλιασε τα μέλη του τεχνικού προσωπικού του και μερικούς παίκτες στον πάγκο, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο έτρεξε προς τα αποδυτήρια του Olimpico. Φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρόμα, ήθελε να βιώσει μια τόσο έντονη στιγμή, όπως την πρόκριση στους «8» του Champions League, μακριά από όλα και όλους.

«Η ομάδα μου έπαιξε καλά και παρουσίασε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο να μην δίνουμε χώρους τον αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε κάποια λάθη, αυτή τη φορά όχι», δήλωσε ο τεχνικός της Ρόμα.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι για άνδρες, έναν αγώνα σαν ομάδα. Τώρα μπορούμε να ονειρευτούμε», τόνισε. «Οι παίκτες μου δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν αποφασιστικά παιχνίδια. Όσο για την τακτική πτυχή του αγώνα, θα πρέπει να δώσω μια υψηλή βαθμολογία σε όλους», πρόσθεσε.

Η Ρόμα έφτασε στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά ο Ντι Φραντσέσκο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει: «Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι με αυτή την ομάδα. Να ζήσω βραδιές όπως αυτή, που χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν υπέροχη. Δεν θα ήθελα να αποφύγω καμία ομάδα ιδιαίτερα στην επόμενη φάση. Θα ήθελα να αποφύγω μόνο το φόβο, η Ρόμα δεν πρέπει να φοβάται κανέναν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Περισσότερα Εδω