Ο Πάουλο Φονσέσκα, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ρόμα για την πρόκριση και της ευχήθηκε καλή τύχη για την συνέχεια, τόνισε ότι η Σαχτάρ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στην χθεσινή συνάντηση (1-0) στη Ρώμη.

«Κατ ‘αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ την Ρόμα για την επιτυχία της και να της ευχηθώ για το επόμενο βήμα της. Δεν μπορώ να την κρίνω από μόνο έναν αγώνα, αλλά μπορώ να πω ότι αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία που είχε. Η Σαχτάρ…κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι και παρέμεινε πάντα γύρω από την περιοχή της Ρόμα, ακόμη όταν ήταν 10 εναντίον 11», τόνισε ο προπονητής της Σαχτάρ.

«Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στο Champions league την επόμενη σεζόν. Πείτε μου το όνομα ενός προπονητή που δεν θα το ήθελε. Δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει η ομάδα, οι άνθρωποι, η χώρα. Θα δούμε, μόνο το μέλλον θα μας πει», συνέχισε.

«Πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα στον σύλλογο, Θα πρέπει να εξετάσουμε πολλές πτυχές. Το ουκρανικό ποδόσφαιρο δεν είναι στο ίδιο ύψος με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάνουν εντελώς διαφορετικές επενδύσεις. Πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση και μόνο χάρη σε αυτό θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Περισσότερα Εδω