Όχι, δεν θα βρεις τη Lisa Ann.

Το πορνό είναι μια έννοια τόσο παρεξηγημένη και άδικα τοποθετημένη στη σφαίρα του κακού, που μια μέρα συζήτηση δεν θα έφτανε για να εξηγηθεί πόσο σημαντικό είναι τη σήμερον ημέρα για την σεξουαλική αφύπνιση των νέων. Αγοριών και κοριτσιών. Στρέιτ και γκέι. Την ώρα που οι συντηρητικές φωνές θα μιλήσουν για αντικειμενοποίηση του σώματος, μια σωστή προσέγγιση θα μιλήσει για επαφή με το γυμνό σώμα. Και καλώς ή κακώς, τα πρόσωπα που αποτελούν την πορνό βιομηχανία είναι σαν μέντορες. Βοηθούν να μάθουμε τις λειτουργίες της λίμπιντο. Οι πορνοστάρ δεν είναι αυτό που λένε απλουστευτικά και υποτιμητικά πολλοί.

Ξεκλειδώνουν φαντασιώσεις που ίσως να μην είχες εξερευνήσει πριν. Και όσο καλύτερα μαθαίνεις αυτό, τόσο περισσότερο αναζητάς νέες εικόνες. Γι΄αυτό και δεν αρκείται ποτέ κανείς σε ένα μόνο πράγμα, σε μία μόνο πορνοστάρ. Αναζητά την ποικιλία. Όπως κάθε ένας από εμάς, έτσι κι εσύ θες να λες στους φίλους σου ότι είσαι πολύ ψαγμένος.

Ο μόνος τρόπος να το υποστηρίξεις σωστά είναι να ξέρεις τα βασικά. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι παρακάτω πορνοστάρ. Οι λιγότερο γνωστές, τις οποίες όμως κάθε μερακλής άντρας αναγνωρίζει. Ή μήπως όχι; ΥΓ Με κάτω από 4/7 χρειάζεσαι καθοδήγηση…

Marsha May

Θα την βρεις κυρίως σε stepsister roleplay. Μικροκαμωμένη, ξανθιά, με ιδανικά προσόντα, η γνωστή και ως Dragon Princess είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις του χώρου. Σταθερό μοτίβο στα βίντεο της οι close up λήψεις και ότι σπάει στην ουσία τον τέταρτο τοίχο.

Kendra Lust

Με καταγωγή από το Madison Heights του Μίσιγκαν, η 40χρονη Kendra είναι lust όνομα και πράμα. Ευλογημένη σε κάθε σπιθαμή του σώματος της, προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο που θα της ανατεθεί. Διευθύντρια, γραμματέας, μητριά, μητέρα του φίλου, γειτόνισσα.

Rachel Steele

Αν έχεις φάει με τη σέσουλα την κατηγορία Stepmom, δε γίνεται να μην έχεις βάλει τουλάχιστον μια φορά στ΄αγαπημένα την κυρία Steele. Ο ορισμός του κούγκαρ, από τις πιο χυμώδεις και με τα πάντα φυσικά. H 54χρονη από την Τάμπα της Φλόριντα ιδρώνει ακόμα τη φανέλα κι έχει διδάξει πολλές νέες στο χώρο.

Bridgette B

Η Λατίνα της υπόθεσης. Ήταν μια χαρά πριν αυξήσει το στήθος της, άγγιξε πεδία πέραν των επιθυμιών μας όταν έκανε την προσθετική. Έχει κάνει την δασκάλα, τη μητριά, την καντινιέρισσα και γενικώς κολλάει σε κάθε φαντασίωση. Όχι ότι τα έχω δει εγώ. Φίλοι μου μου τα έχουν περιγράψει.

Molly Jane

Κινείται στο φάσμα των συγγενικών δεσμών. Τα περισσότερα της βίντεο είναι σε stepdaughter λογική. Έχει κάνει όμως και μητριά και stepsister. Δεν είναι η εντυπωσιακή ή πληθωρική πορνοστάρ. Αλλά επειδή έχει ένα απίστευτα θηλυκό και άρτιο σώμα, με αναλογίες σχεδόν ιδανικές, αυτό την κάνει να βρίσκεται στο πάνθεον.

Alanah Rae

Πορνοστάρ που θα μπορούσες κάλλιστα να την πεις έρωτα. Με την πρώτη ματιά, με τη δεύτερη, με την τρίτη, με όλες. Δεν έχει μια συγκεκριμένη κατηγορία ή ρόλο. Έχει μεγάλη ποικιλία και προφανώς το μεγάλο της στήθος κάνει μεγάλο μέρος της δουλειάς. Αλλά και το πρόσωπο της. Μια Αμάντα Μπάινς 3 επίπεδα πιο όμορφη.

Summer Brielle

Από εκείνες τις πορνοστάρ που δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά για να γίνουν αγαπημένες σου. Αν γνωρίζεις τι είναι η κατηγορία JOI, δεν μπορώ να βρω κάτι να σε δικαιολογεί που δεν την έχεις σταμπάρει ακόμα. Σχεδόν πάντα stepmom, σολάρει στην ουσία αφού σου δίνει το ελεύθερο να τοποθετήσεις εαυτόν σε θέση παρτενέρ.

Περισσότερα Εδω