Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Η πιο καυτή Ελληνίδα instagrammer στην κορυφαία φωτογράφισή της! (Pics)

Μετά και από αυτό το «χτύπημα», είναι, πλέον, βέβαιο: ναι, θέλει να μας πεθάνει…

Δεν έχει σημασία- σας το λέμε εμείς που είμαστε παθόντες: μπορεί να έχετε κάνει προσφάτως εξονυχιστικές εξετάσεις και να ήταν όλες τους άριστες, μπορεί να προσέχετε τη διατροφή σας και ν’ αποφεύγετε το αλκοόλ, να γυμνάζεστε σε καθημερινή βάση και να κοιμάστε καλά. Όπως προείπαμε, δεν έχει σημασία: θα «πεθάνετε» υγιέστατος.

Γιατί, βλέπετε, όταν η Άννα – Μαρία Αναγνωστοπούλου αποφασίζει να «προβεί» στην πιο εντυπωσιακή της φωτογράφιση, είναι αναπόφευκτο να αισθανθείς το εγκεφαλικό να σου χτυπάει την πόρτα και, χωρίς καν να το καταλάβεις, θα του ανοίξεις να περάσει μέσα.

Άλλωστε, την πιο καυτή φωτογράφο της χώρας μας την γνωρίζετε, πια, καλά: στο μεγάλο γκάλοπ του menshouse για την πιο σέξι Ελληνίδα του 2017 της χαρίσατε τη δεύτερη θέση- και δικαίως (διόρθωση: κακώς, έπρεπε να είναι στο νούμερο 1).

Ο λόγος, απλός: η Μαριάννα διαθέτει τον κορυφαίο, ενδεχομένως, λογαριασμό στο instagram, εκεί που μπορείτε ν’ απολαύσετε (και να μείνετε, εν συνεχεία, η γνωστότερη ελληνική λέξη) φωτογραφίες σαν αυτή:

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Η πιο καυτή Ελληνίδα instagrammer στην κορυφαία φωτογράφισή της! (Pics)

Χυμώδης, μ’ εντυπωσιακό- τόσο πάνω, όσο και… κάτω- σώμα, αψεγάδιαστο πρόσωπο και, πάνω απ’ όλα, εντελώς ακομπλεξάριστη, η Άννα – Μαρία θα μπορούσε κάλλιστα ν’ αποτελεί τη γαλανόλευκη «απάντηση» στην Κιμ Καρντάσιαν.

Θα μπορούσε, μόνο που η δικιά μας είναι καλύτερη.

Προσφάτως, που λέτε, αποφάσισε ν’ αφήσει για λίγο τη μηχανή της και να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες, προκαλώντας παρατεταμένο ντελίριο ενθουσιασμού στους followers της, μιας και μιλάμε για γυναικείο υπερθέαμα.

Κατόπιν παρατεταμένων παρακαλετών τα οποία, από ένα σημείο και μετά, έκαναν μια βουτιά και στα ελώδη νερά του μελό («Μαριάννα, αν δε μας δώσεις τις φωτογραφίες θ’ αυτοκτονήσουμε βλέποντας όλα τα επεισόδια του Ρετιρέ ξανά και ξανά…»), καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για εσάς όλες τις λήψεις της.

Γι’ αυτό πάρτε βαθιά ανάσα, πηγαίνετε στη media gallery που ακολουθεί και αφεθείτε στις… απόλυτες καμπύλες.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Εφημερεύοντα νοσοκομεία εδώ —-> https://bit.ly/2MACwhMΠερισσότερα Εδω