Μπορεί ακόμη να μην έχουν κλειδώσει οι Αρχιερείς που θα χοροστατήσουν στην εξόδιο ακολουθία του σκηνώματος του μητροπολίτη Λαρίσης Κυρου Ιγνατίου όμως ήδη υπάρχει το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μετά την έλευσή του.

Η υποδοχή του σκηνώματος αναμένεται να γίνει στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίο στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Ακολούθως στο Μητροπολιτικό Ναό θα τελεστεί τρισάγιο από Ιερείς της πόλης και θα γίνει ανάγνωση του Ευαγγελίου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα τελεστεί αγρυπνία στην οποία θα χοροστατήσει ο Τοποτηρητής της Μητροπόλεως, Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και άλλοι δύο Ιεράρχες.

Την Παρασκευή το πρωί θα τελεστεί στο Άγιο Αχίλλιο Θεία Λειτουργία με ανάγνωση του Ευαγγελίου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα υπάρξει ξανά αγρυπνία.

Το Σάββατο το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία που θα χοροστατήσουν Ιεράρχες. Ακολούθως αναμένεται η έλευση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου ώστε στις 11 το πρωί να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία. Στην συνέχεια θα υπάρξει μικρή περιφορά στους δρόμους γύρω από το Άγιο Αχίλλιο και ακολούθως θα γίνει η ταφή του πίσω από το Ιερό του Μητροπολιτικού Ναού όπως έχει ανακοινωθεί.